Vad är playpoint?
Playpoint är en spelförening som främst riktar in sig på spelet Counter-Strike, men även andra spel. Vi erbjuder våra medlemmar publika spelservrar samt mycket mer.

Varför måste jag ange mina personuppgifter?

Vi är anslutna till goodgame som ger oss bidrag för varje medlem. goodgame kräver att man anger korrekta personuppgifter för att vi ska få bidrag.
Läs mer om goodgame på deras hemsida www.goodgame.se

Kostar det något att vara medlem?

Det är givetvis gratis, och det kommer alltid att vara gratis. Allt som du gör här är gratis.
Jag blir aldrig godkänd?

Troligtvis har de som ansvarar för just den delen av hemsidan mycket att göra, men din tid kommer. Vänta tålmodigt bara. Vi accepterar oftast inom 24 timmar

Mina uppgifter nekade varför?
Du har troligtvis skrivit in fel uppgifter. Kolla igenom uppgifterna och ansök igen. Om du blir nekad igen är du välkommen att ta kontakt med oss via mail på support@playpoint.se

Vad är ett årsmöte?

Ett årsmöte är ett speciellt möte där föreningens styrelse samlas och diskuterar föreningens verksamhet. Alla föreningar måste under året ha ett ordinarie årsmöte. Det står i föreningens stadgar när mötet ska håller.

Hur söker jag efter saker på Playpoints hemsida?

Du söker efter saker som t.ex trådar, nyheter genom att använda sökfunktionen i menyn under Startsida.

Varför fungerar inte vissa funktioner på hemsidan för mig?

Vissa funktioner krävs att du är medlem och att vi har accepterat dig.

Hur blir man blir adminstratör?

Playpoint söker ständigt nya serveradministratörer. Vi arbetar ideellt och får alltså ingen vinst på det vi gör, men vi gör det för att vi alla skall kunna ha roligt tillsammans. Vill du bli administratör kan du vända dig till någon av huvudadministratörerna. Vi går oftast efter ansökningar om inte annat meddelas. För att en ansökan skall kunna gå igenom måste en del krav uppfyllas. De och tillvägagångssätt finner du under: http://www.playpoint.se/playpoint/jobba

Jag har blivit bannad, vad kan jag göra?
Har du blivit bannad på våra servrar nyligen så kan du skapa en tråd i vårat forum. Glöm inte att skriva ditt steamid så att vi kan kolla upp vad du är bannad för.

Vad ska jag göra om en admin inte gör som han ska?

Ser du en admin som gör eller säger något som han inte ska göra så kan du kontakta oss via E-post eller vårat forum så ska styrelsen ta upp detta.